TRACK & TRACE UW BESTELLING


   

De levertijd van uw bestelling staat bij elk product aangegeven. De meeste producten worden binnen 3 tot 5 werkdagen afgeleverd. Bovendien hebben de babykamers een uitzonderlijk korte levertijd van slechts 1 week!

 track and trace.jpg

  

Het grootste deel van de bestellingen wordt bezorgd door TNT pakketservice (met uitzondering van meubels zwaarder dan 30 kg). Deze worden bezorgd via Transportbedrijf van Eck te Veenendaal. In normale omstandigheden zal de zending de volgende dag afgeleverd worden. Wanneer uw bestelling verzonden is via TNT, dan ontvangt u per email een 3S-nummer. U kunt op de site van TNT Post Tracktrace zien waar uw pakket zich bevindt in het bezorgtraject. Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Het kan voorkomen dat u  na het invoeren van het 3S-nummer op de site van TNT Post Tracktrace  de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat TNT Post het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

 


RETOURBELEID

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

 baby.jpg

   

  

SUPERSNELLE LEVERING:

TNT GIMP2.jpg  

 

Uw voordelen: 

voordelen.jpg

  

 

Binnen 1 week uw babykamer

 stopwatch.jpg